QUI SOM

ESCOLA

Desde 1988, l’Escola Elisenda Tarragó ofereix docència en dansa i música. Som escola autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya (0807432) i únic centre aprovat per la Imperial Society of Dance (ISTD) en tot l’Estat espanyol.

Per a nosaltres, el prioritari és que els nostres alumnes, ameteurs i professionals,  estimin la dansa i la música i gaudeixin aprenent amb nosaltres. Volem que aprenguin a superar-s cada dia, a no rendir-se.
Potenciem el treball en equip i la integració de tothom ja que la dansa i la música ens poden ensenyar moltes coses.

BALLET- DANSA CLÀSSICA
ROYAL ACADEMY OF DANCE
Seguim el mètode d’aquesta prestigiosa institució internacional. Preparem i presentem tots els cursos Children com els Vocationals.
Realitzem cursos d’actualització docent que serveixen per al CPD (Continuos Professional Development)

TAP DANCE (CLAQUÉ)- MODERN THEATRE (JAZZ)
IMPERIAL SOCIETY OF TEACHERS OF DANCING
Seguim el mètode d’aquesta prestigiosa institució internacional. Som centre aprovat (únic a Espanya) i preparem i presentem tot tipus d’exàmens, tant els de ballarins com els de mestre.
Oferim seguir la formació per a mestre i obtenir la seva titulació:
TIPUS DE TITULACIONS(TEACHING QUALIFICATIONS)

HIP HOP
HIP HOP SCHOOL IRENE PALLARÉS
Seguim el mètode i exàmens de la primera escola de hip hop espanyola fundada per Irene Pallarés amb l’objectiu de professionalitzar aquest estil de dansa al nostre país.

MUSICA
ASSOCIATED BOARD OF THE ROYAL SCHOOLS OF MUSIC
Seguim el mètode i exàmens d’aquesta prestigiosa institució reconeguda internacionalment. Preparem exàmens d’instrument i de cant.

EQUIP DOCENT

ELISENDA TARRAGÓ
DIRECTORA DE L’ESCOLA
Titulada com a mestre de dansa clàssica per la Royal Academy of Dance.
Mestre en dansa i balls de saló amb una llarga experiència docent. Ballarina, directora i coreògrafa de diverses produccions de públic familiar.

MERITXELL PARADELL
ARAD Teaching Diploma (Royal Academy of Dance)
Examinadora de la Royal Academy of Dance. També tutora en  programes de formació per a mestres de la mateixa institució.
Tutora aprovada per la Imperial Society of Teachers of Dancing. Llicenciada  també com a professora de claqué i titulada ( DDI/DDE) en Modern Theatre per la  mateixa institució.
Professora convidada a diferents escoles d’arreu del món

EVA TORNÉ TARRAGÓ

ARAD Registered Teacher (Royal Academy of Dance)
Titulada (DDE) en  Modern Theatre i claqué per la  Imperial Society of Teachers of Dancing. ZUMBA instructor.
Hip Hop School Teacher.

Coordinadora i mestre de la Companyia Juvenil de dansa EXIT

BERTA PASCUAL

ARAD Registered Teacher (Royal Academy of Dance).
Titulada (DDE) en  Modern Theatre i claqué per la  Imperial Society of Teachers of Dancing. Formada en dansa contemporània

Titulada en Periodisme

PATRICIA VILLALÓN
Titulada (DDI) en  Modern Theatre i claqué per la Imperial Society of Teachers of dancing (ISTD).
Ballarina de claqué a la companyia Clac & Roll en les produccions de «TapArpègics » i “Solos”, estrenada a la Fira de Tàrrega.
Formada també en clàssic, Hip Hop i contemporani.
ZUMBA instructor

Mestre de la Companyia Juvenil de dansa EXIT

HELENA CÓRDOBA
Coreógrafa i artista visual.
Titulada com a ballarina de Modern Jazz per la ISTD, formada en dansa clàssica per la RAD i en dansa contemporània i urbana per la companyia TEMPOdans. Ha treballat com a coreògrafa i escenògrafa per a diverses companyies i produccions escèniques. Rep el graduat universitari en Enginyeria de Multimedia per la UPC, especialitzada en el marc de l’escenografia digital. Actualment, dirigeix la seva pròpia companyia, “FUSE”, de dansa i multimèdia.
Mestre de la Companyia juvenil EXIT

JOAN APARICIO

Titulat com a instructor de Pilates.

Ballarí de dansa contemporània en els inicis de la creació de companyies catalanes d’aquest estil, com per exemple la Companyia de “Gelabert Azzopardi”
Formació eclèctica i ballarí de diversos estils de dansa.

AINHOA LÓPEZ
PROFESSORA DE MÚSICA

Professora de piano. Acabant la seva titul·lació al Conservatori del Liceu, també ha rebut formació en d’altres disciplines, com flauta, guitarra, cant modern i piano modern. Coneixements del mètode Orff, Rítmica Dalcroze, direcció coral. Especialitzada en l’etapa de 0 a 6 anys.
Pianista acompanyant i compositora

PROFESSORS CONVIDATS

KRISTINA TORNÉ TARRAGÓ
La passió per les arts escèniques va començar molt aviat per la Kristina al ses país Malta, on es va formar en la tècnica de ballet Cecchetti i en Flamenc. D’adolescent, la Kristina va prendre part en productions musicals com Sonrisas y Lágrimas, Fama i Godspell. Als 18 anys es va mudar a Londres per formarse professionalment al BIRD COLLEGE OF PERFORMING ARTS, on es va graduar amb un DIPLOMA EN TEATRE MUSICAL. A la seva primera audició la Kristina va aconseguir entrar en la indústria dels creuers com a ballerina professional. Ben aviat, va ser promocionada a ser Singer-Dancer abord dels vaixells de Celebrity Cruises on ha guanyat 6 anys d’experiència mentre viatjava per tot el món fent el que més estima.

JOSEP TORNÉ TARRAGÓ
En Josep va començar els seus estudis a l’Escola de Danas Elisenda Tarrago a Barcelona, i ràpidament va ser galardonat amb una beca pel YAGP (Youth America Grand Prix) per continuar la seva formació professional a THE WASHINGTON SCHOOL OF BALLET a Washington DC. En el seu temps a la TWSB va participar en produccions de la WASHINGTON BALLET COMPANY, com Don Quixote, El Trencanous, Les Sylphides i The Great Gatsby. Després de graduarse, el Josep va continuar amb la seva carrera clàssica amb el SCOTTISH BALLET, ballant en gires pel Regne Unit de Sleeping Beauty, Cinderella I Alice in Wonderland. Seguint la seva passió per les arts escèniques, va entrar a la indústria dels creuers on ha ballat per tot el món amb companyies com Costa Crociere i Celebrity Cruises.Tenint 10 any d’experiència professional, el Josep està molt motivat per compartir els sets coneixements amb el ballarins de l’escola!